Ik ben Lian 42 jaar oud getrouwd met Guido en samen met onze tweeling Bas & Daan wonen we in het Zuid – Limburgse Eijsden.

Op deze blog vertel ik van alles over mezelf als tweelingmoeder, het hebben van fibromyalgie en het chronisch pijnsyndroom maar hoofdzakelijk deel ik hier mijn grootste passie en dat is koken en bakken. Op mijn YouTube kanaal Lians Leven deel ik video’s die ik van mijn recepten maak, maar hier kun je de geschreven recepten terug vinden.

Van kleins af aan wou ik banketbakker worden toen ik hoorde dat je er vroeg voor moest opstaan (ik ben een avond mens) veranderde dit al snel naar kok. Ik heb dan ook een koksopleiding gevolgd en de opleiding tot Horeca ondernemer/manager. Ik had al sinds mijn 14e problemen met mijn knieƫn en net voor het laatste jaar van mijn horeca ondernemer/manager opleiding kreeg ik te horen dat ik hier niet meer vanaf zou gaan komen. Vele jaren later is er fibromyalgie en chronisch pijnsyndroom ontdekt.

Omdat ik nog altijd een grote passie voor koken en bakken heb en ik vaak vragen kreeg hoe ik iets klaar maak heb ik besloten het hier en op mijn YouTube kanaal te delen.

Heb je vragen over koken of bakken dan mag je deze gerust stellen via deze site of als reactie onder een filmpje dan doe ik mijn best om je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Wil je een bepaald recept van mij graag zien of lezen dan mag je dat ook altijd doorgeven.

Groetjes,

Lian