Tomatensoep (uit de oven)

Ingrediƫnten:
* Tomaten
* Ui
* Knoflook
* Olijfolie
* Rozemarijn
* Tijm
* Bouillonblok

Bereidingswijze:
* Verwarm de oven voor op 200 graden hetelucht
* Snij de grote tomaten klein, cherrytomaten kun je heel laten. En doe ze in een ovenschaal
* Snipper de ui en knoflook en doe ook deze in de ovenschaal
* Schud wat olijfolie over de groente en voeg eventueel nog rozemarijn, tijm en peper en zout toe
* Zet het in de oven voor 30/40 minuten
* Als alles gaar is doe je het in een pan en pureer je alles
* Zeef het tomatenmengsel zodat de pitjes en velletjes er uit zijn
* Voeg eventueel water toe tot de gewenste dikte
* Voeg bouillonblokken toe afhankelijk van de hoeveelheid soep die je hebt

Note: Vind je de soep te zuur voeg dan een beetje suiker of gembersiroop toe aan de soep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *